Plaza Zrće

Najljepša i najatraktivnija šljunčana plaža na kojoj se mogu koristiti razni sportsko rekreativni i zabavni sadržaji. Na ovoj plaži nalaze se poznati disco klubovi Aquarius, Calypso, Papaya i ostali a luda zadava traje noć i dan. Za ljubitelje ekstremnih sportova nudi se i ski lift. Plaža Zrće posjeduje Plavu zastavu te obavezne wc-e, tuševe i spasilačku ekipu.

Plaza Caska

Plaža je pješčana, a ulaz u more šljunčan. Na plaži se nalaze ugostiteljski objekti i nešto rekreativnog sadržaja. Parking je besplatan.

Plaza Babe

Plaža Babe udaljena je od naših apartmana 5 minuta pješačenja. Plaža je šljunčana a u moru je fini pjesak. Na plaži ima ugostiteljskih sadržaja.

Plaza Straško

Plaža Straško duga je 1,5 km i nalazi se u istoimenom kampu. Na nekim djelovima plaža je nešto više kamenita ali uglavnom su ulazi u more šljunčani. Nakon nekoliko metara je pjeskovito dno. Plaža posjeduje puno hlada jer se nalazi u borovoj šumi. Nudi puno različitih sadržaja i ima Plavu zastavu. Dio plaže je rezerviran za nudiste.

Plaža Branjičevica

Plaža Branjičevica proteže se u dužinu 1,5 kilometar. Plaža je šljunčana, ima ugostiteljskih i sportsko rekreativnih sadržaja.

Gradska plaža

Gradska plaža nalazi se ispred naših apartmana. Udaljenost između apartmana i ove plaže iznosi 150 - 200 metara. Plaža je na nekim mjestima čljunčana a na nekim mjestima kamenita. Plaža ima betonskih platoa.

Plaža Planjka

Pješčana plaža koja se nalazi u uvali Stare Novalje. Plaža je plitka, topla i zato idealna za malu djecu. Nude se ugostiteljske usluge, sportsko rekreativni sadržaji pogodni za cijelu obitelj. I ova plaža ima Plavu zastavu.